Minőségpolitikánk

A Gergely Gasztronomi Kft. a hagyományőrző élelmiszerek biztonságos előállítását tűzte ki feladatául. Üzemünk célja, hogy a cég elismerést szerezzen a belföldi és nemzetközi piacokon egyaránt.

Tevékenységünk központjában a fogyasztó áll, így beszállítóinktól is elvárjuk, hogy színvonalas, általunk elvárt követelményeknek megfelelő alapanyagokkal és szolgáltatással biztosítsák termékeink állandó minőségét

Olyan élelmiszer-biztonsági rendszert kívánunk működtetni, mely a termékeink kifogástalan minőségét folyamatosan garantálja, a termékfejlesztést elősegíti. Cégünk már évek óta rendelkezik HACCP minőségbiztosítási rendszerrel, azonban a folyamatosan növekvő vásárlói igények szükségessé tették egy új rendszer bevezetését is. A cégvezetés az európai és magyarországi igények hatására az IFS (International Food Standard) mellett döntött, amely jelenleg az egyik legelfogadottabb és legelterjedtebb élelmiszerminőségi és biztonsági rendszer (sok áruházláncnál a szállítás feltétele ennek megléte).

Célkitűzésünk, hogy termékeink minősége a vevőink által elvárt színvonalú legyen, és a vonatkozó higiéniai, környezetvédelmi jogszabályoknak és etikai előírásoknak folyamatosan megfeleljen. A fogyasztói igények figyelembevételével arra törekszünk, hogy ötvözzük a régió gasztronómiai hagyományait a korszerű gyártási technológiával.

Céljaink elérése és teljesítése munkatársainkra is oly mértékben hat, hogy valamennyien elkötelezettek a HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszereink alkalmazása, fejlesztése és tökéletesítése iránt.

Mottónk:
„MINDEN NAP AZ ARANYÉREMÉRT HARCOLUNK!”