Magyar Termék Nagydíj (2008)

2008-ban a Gergely Gasztronomi Kft. hat terméke részesült a rangos elismerésben. Nevezetesen a Királyi Császármorzsa, a Vaníliás öntet, a Csokoládés öntet, a Kindy Túrókrémes gombóc, a Vadasmártás és a Zsemlegombóc. A Magyar Termék Nagydíjakat 2008. szeptember 3-án ünnepélyes keretek között a Parlamentben adták át. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a díj a magyar gazdaság, a magyar minőség ünnepe is. A magyar szellemi hozzáadott értékkel előállított termékek minőséget is jelentenek, és versenyképessé tudják tenni a magyar gazdaságot.

A Díjat Gergely Józsefné ügyvezető igazgató vette át és a következő gondolatokat tette hozzá: „Nagyon örülünk az elismerésnek! Fontos számunkra, hogy a minőségi munka elismerést kapjon. Ez arra ösztönöz bennünket, hogy a jövőben is újdonságokkal lepjük meg vásárlóinkat és a minőséget mindig a legfontosabb szempontnak tartsuk.”

A Magyar Termék Nagydíj® – védjegy –sok éve tanúsítja a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedően jó minőséget és a megbízhatóságot a termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások körében…