Gergely Gasztronomi Mezőgazdasági Élelmiszerfeldolgozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Gluténmentes – Laktózmentes termékcsalád prototípusának és gyártástechnológiájának kifejlesztése
55 027 508 Ft.
54,99999
2020.11.29-én lezárult a Gluténmentes – Laktózmentes termékcsalád prototípusa és gyártástechnológiájának kifejlesztésére irányuló kutatás-fejlesztési projektünk.
Az innovációs projekt megvalósulásának vannak közvetlen eredményei a gluténmentes – laktózmentes termékcsalád prototípusa és gyártástechnológiai javaslata, illetve a projekt megvalósulásából számos különböző pozitív gazdasági, társadalmi, és egészségügyi jellegű előny is fog származni.
A kifejlesztett termékcsalád magas hozzáadott értéket képvisel a fogyasztók számára, mivel speciális étkezési igények kielégítésére lett kifejlesztve. A gluténmentes – laktózmentes termékek nagymértékben hozzájárul a liszt-, és laktóz- érzékenységben szenvedő betegek mindennapjainak megkönnyítéséhez és élethosszig tartó diétájuk megtartásához.
A magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból előállított gluténmentes és laktózmentes termékek mindenki számára könnyen, kedvező árakon (a jelenleg importált gluténmentes élelmiszereknél kedvezőbb áron) elérhetők, a lisztérzékenyek mellett a vegetáriánusok számára is fogyaszthatók.
2020.11.29.
GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00398
Gergely Gasztronomi Kft.
Hűtőtároló építése és gyártási kapacitás bővítése.
GINOP-8.3.5-18/B.