Tudta-e?
A Sztrapacska alapanyagaival: a burgonyával valamint a búzaliszttel összetett szénhidrátokat juttatunk szervezetünkbe, amelyek felszívódása lassú, mérsékelt vércukorszint emelkedést váltanak ki a szervezetben, miközben energianyerésünk fő forrásai. Ezen kívül számos vitamin és ásványi anyag is szervezetünkbe kerül fogyasztásukkal, mint például a B-vitamin csoport tagjai vagy az E-vitamin, kálium, folsav és magnézium.

Sztrapacska

gyorsfagyasztott

Felhasználási útmutató

A sztrapacska főzését fagyasztott állapotban kell megkezdeni, bő, forrásban lévő enyhén sós vízben. Amikor feljönnek a víz felszínére, a forralást még néhány percig folytatjuk. Ezután a sztrapacskát leszűrjük és pirított szalonnakockával, juhtúróval megszórva, tejföllel meglocsolva tálaljuk.

Átlagos tápanyag összetétel 100 g-ban

Összetevő Mennyiség
Energia 655 kJ / 156 Kcal
Fehérje 4,1 g
Szénhidrát 33,6 g
Zsír  0,1 g

Kiszerelések

Háztartási Gasztro Ömlesztett
18 x 400 g nincs nincs